🕮 Lecții de învățat 🕮 Depășește-ți limitele!

0
112

Omul trebuie să privească viața în mod realist și să înțeleagă că mereu vor exista limite de trecut. Trebuie însă să fii dispus să îți asumi riscuri, să ieși din zona de confort, să înveți să trăiești diferit, să accepți provocările, să treci peste obstacole. Mintea noastră a adunat credințe false despre cine suntem cu adevărat, a adunat părerile prietenilor despre tine, a adunat ceea ce profesoara ți-a spus în clasă, a adunat ceea ce părinții ți-au spus că nu poți face. Această voce îți vorbește în fiecare zi și te face să ai rezultatele pe care le ai.
Pentru a ieși din acest cerc vicios, omul are nevoie de noi convingeri, să-și cunoască limitele, dar mai ales să-și depășească limitele. Cele mai frumoase visuri sunt acelea care sunt greu de îndeplinit. Ca să poți să îți depășești limitele, ai nevoie de curaj, iar curajul nu se dobândește peste noapte și nici vreo rețetă secretă nu există.
Se spune că apa învinge piatra nu prin forță, ci prin perseverență. Ei bine, aici este cheia: PERSEVERENȚA. Trebuie să înțelegi faptul că este important să îți cunoști limitele ca să le depășești.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.