La Spitalul Județean Baia Mare • 11 pacienți cu tumori cerebrale au fost operați pe perioada stării de urgență

0
76

Activitatea secției de Neurochirurgie a Spitalului Județean de Urgență Baia Mare a fost una intensă, chiar și în perioada stării de urgență.
Specialiștii au intervenit în cazul tuturor bolnavilor cu traumatologie cranio-cerebrală și pacienților cu procese expansive intracraniene. Astfel, au fost operate 11 cazuri de tumori cerebrale, informează dr. Vasile Pop, medic primar neurochirurg și manager interimar al unită­ții medicale.
Pe perioada stării de urgență, toate solicitările legate de consulturile de specialitate au fost efectuate cu programare telefonică. În secția Neurochirurgie nu au fost internate cazuri de pacienți confirmați ca fiind infectați cu virusul SARS-CoV 2, aceștia fiind internați în spații izolate, special amenajate în acest sens.
Dr. Vasile Pop informează de asemenea că la nivelul secției Neurochirurgie, echipa de medici abordează toată patologia specifică, inclusiv malformații vasculare cerebrale, tumori sub și supratentoriale, coloana cervicală, hidrocefalia, tumori vertebrale, discopatia vertebrală în fază chirurgicală. (o.m.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.