Pagube materiale în Valea Chioarului

0
40

Din datele centralizate primite de la Comitetul Local pentru Situații de Urgență Valea Chioarului, precipitațiile abundente din după-amiaza zilei de luni, 8 iunie, au contribuit la creșterea debitelor și nivelului pârâului Valea Curtuiușului.
Apele au transportat aluviuni, pietriș, bolovani și au afectat podul din zona bisericii. Accesul în zona gospodăriilor amplasate pe strada „În Dâmb” se face (NR: marți) doar pietonal.
De asemenea, a mai fost afectat și distrus un alt pod, iar accesul la gospodăriile pe strada „Valea Găinii” se face tot pietonal.
Materialele transportate au colmatat cursul de apă, iar revărsarea văii Curtuiușului a spălat un drum de acces, pe o distanță de 200 de metri, și a inundat două curți și o pivniță.
Comitetul Local pentru Situații de Urgență Valea Chioarului a intervenit cu personal și mijloace tehnice pentru eliminarea efectelor negative produse de fenomenele meteorologice periculoase.
Pagubele produse la nivelul unității administrativ-teritoriale vor fi evaluate de o comisie mixtă, stabilită prin ordinul prefectului, care se va deplasa în teren și va întocmi un proces-verbal de constatare și evaluare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.