Despre râs

0
96

Râsul este cel mai bun medicament. Nu are efecte secundare și face bine oricui! Râdem mai puţin de 1 minut pe zi, faţă de 20 de minute, acum un secol. Copiii râd cam de 300 de ori pe zi, iar adulţii de 20 de ori mai puţin. Statistica asta era făcută înainte de pandemie. Fiindcă, sunt convinsă, de câteva luni încoace mai mult ne-am încruntat decât am râs.
Unii ar spune că nu poţi râde cu burta goală, sau stresat de tot felul de lucruri neprevăzute care vin spre tine. Alții, din contră, spun că e bine să te grăbești să râzi, ca să nu fii nevoit să… plângi. Eu spun că râsul e sănătate, că e bine să te înconjori de oameni veseli, care știu să râdă și care te fac să râzi. De oameni cu simțul umorului, fiindcă începem să-l pierdem, din păcate.
Vorba lui Sorin Tănase, zâmbetul e ca ștergătorul de parbriz: nu oprește ploaia, dar îți permite să îți vezi de drum. Dacă râzi, viața râde cu tine; dacă plângi, râde de tine! Iar cine râde la urmă, râde mai bine! Și nu uitați: dacă un om râde din tot sufletul, înseamnă că este un om bun!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.