Admiterea în instituțiile de învățământ

0
25

Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș a declanșat activitatea de selecție a candidaților pentru participarea la concursurile de admitere la instituțiile de învățământ din structura Ministerului Apărării Naționale și la Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul” care pregătesc personal pentru nevoile MAI.
Condițiile legale de participare, etapele de recrutare și selecție și alte informații utile se găsesc pe site-ul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș, respectiv www.mm.politiaromana.ro./cariera/admitere.
Cererile de înscriere se descarcă de pe site-ul MAI sau www.mm.politiaromana.ro./cariera/admitere, se completează de către candidat în mod lizibil, se semnează și se depună la IPJ Maramureș.
Termenul limită de înscriere este 16.06.2020, inclusiv.
Depunerea dosarelor de candidat se realizează până în data de 22.06.2020, inclusiv, în zilele lucrătoare între orele 8-10 și 12-14, la sediul IPJ Maramureș, Baia Mare, str. 22 Decembrie nr. 37 – Serviciul Resurse Umane, tel. 0262207711, de unde pot fi obținute și alte relații suplimentare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.