Cristina Laslo, 15 luni de suspendare pentru dopaj

0
100

Cristina Laslo, jucătoare implicată în scandalul de dopaj de la Corona Braşov, şi care are un acord de principiu cu CS Minaur Baia Mare pentru a evolua în stagiunea 2020-2021 la echipa de pe poziţia a treia în Liga Florilor MOL, a primit o suspendare de 15 luni din partea Agenţiei Naţionale Anti-Doping, al cărui director este băimăreanul Cristi Balaj.
În această situaţie, conducătorul de joc va putea reveni pe terenul de handbal abia în luna martie a anului viitor, însă este foarte posibil ca Laslo, împreună cu avocatul acesteia, să facă apel şi speră ca pedeapsa să-i fie redusă. Dacă decizia va rămâne aceeaşi şi după apel, atunci conducătorii clubului băimărean vor trebui să se reorienteze că­tre altă jucătoare, în acest moment în lotul condus de Costică Buceschi neexistând o jucătoare de valoarea Cristinei Laslo.
O altă jucătoare implicată în acest scandal, băimăreanca Eliza Buceschi, despre care s-a vehiculat că s-ar afla pe lista de achiziţii a clubului CS Minaur, a primit o suspendare de 16 luni.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.