Din 15 iunie, reîncepe examinarea teoretică pentru obținerea permisului de conducere

0
27

Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Maramureș va relua, de LUNI, 15 IUNIE, examinarea la proba teoretică pentru obținerea permisului de conducere.
Examinarea se va realiza cu respectarea tuturor măsurilor de protecție individuală, măsurilor de igienă și de distanțare fizică pentru prevenirea și limitarea răspândirii infecției cu noul Coronavirus.
Dosarele candidaților se depun exclusiv în baza unei programări on-line, pe platforma www.drpciv.ro, la secțiunea „Înregistrare dosar examinare”.
Tuturor candidaților li se solicită să respecte ora de programare și să evite așteptarea suplimentară în spațiile destinate publicului, de la sediul serviciului din Baia Mare, strada Aleea Școlii nr. 1.
La desfășurarea probei teoretice, candidații vor avea asupra lor actul de identitate și dosarul de examinare.
Valabilitatea documentelor publice emise de serviciile publice comunitare regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor se menține pe toată perioadă stării de alertă, respectiv pentru o perioadă de 90 de zile de la data încetării stării de alertă.
În același context, pentru aceeași perioadă, se menține valabilitatea documentelor necesare operațiunilor de înmatriculare, transcriere sau preschimbare a permisului de conducere obținute de către solicitanți de la alte autorități, instituții publice sau entități.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.