Stephane Plantin nu mai este antrenorul Minaurului!

0
237

Dat ca sigur că tehnicianul Stephane Plantin va continua pe banca băieţilor de la Minaur şi stagiunea viitoare în momentul anunţării lotului pentru sezonul 2020-2021, francezul a infirmat această ştire joi pe o reţea de socializare. Motivul acestei despărţiri îl constituie, se pare, faptul că Stephane Plantin nu ar fi fost de acord cu reducerea salariului substanţial de către conducerea clubului băimărean.
„Un loc 3 la finalul campionatului și o calificare într-o cupă europeană au reprezentat o experiență excelentă. Mulțumesc tuturor jucătorilor, a fost o plăcere să vă însoțesc spre acest succes. Sunt foarte mândru de toți și sper ca în continuare să vă ghidați ca jucători, dar, mai presus de toate ca oameni, pe valorile numite: muncă, respect, încredere, echipă, ambiție. Îi mul­țumesc lui Alexandru Sabou, secundul meu, cu care colaborarea a fost excelentă și care m-a ajutat să mă familiarizez rapid cu handbalul românesc. Mulțumesc celor de la CS Minaur Baia Mare pentru că au avut încredere în mine să ridic clubul din partea de jos a clasamentului, unde a fost sezonul precedent și, mai ales, fanilor care mi-au arătat și încă îmi arată sprijinul lor. Voi sunteți pilonul acestui club”, e mesajul postat de Stephane Plantin pe reţeaua de socializare.
Cu Stephane Plantin la cârma echipei, CS Minaur Baia Mare a dobândit cea mai bună performanţă de la înfiinţarea acestei echipe, clasarea pe podium şi participarea în cupele europene.
Singurul nume vehiculat pentru înlocuirea francezului este cel al fostului jucător de la Minaur Adi Popovici, care până acum a îndeplinit funcţia de team manager al secţiei de băieţi.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.