10 dosare penale pentru infracţiuni rutiere

0
32

În weekend, poliţiştii rutieri maramureşeni au depistat pe drumurile publice judeţene 10 bărbaţi care au comis infracţiuni la regimul rutier. Rezultatele testărilor cu aparatul etilotest au indicat, în cazul a 6 dintre aceştia, valori între 0,42 şi 0,84 mg/l alcool pur în aer expirat.
Totodată, poliţiştii au verificat alţi 4 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 19 şi 51 de ani, care se aflau la volan fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
În toate cazurile au fost întocmite dosare penale.


Acţiune împotriva vitezomanilor în Târgu Lăpuş

Sâmbătă, între orele 9-13, poliţiştii au legitimat 58 de persoane şi au constatat 48 de contravenţii. Valoarea amenzilor a fost de 24.650 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus reţinerea a două permise de conducere şi a unui certificat de înmatriculare.


Tânăr agresiv, depistat conducând fără permis

Duminică, poliţiştii din Baia Mare au fost sesizaţi de către o femeie din municipiu, cu privire la faptul că a fost agresată fizic.
În timp ce se afla pe trotuar, lângă sensul giratoriu din spatele Pieței Izvoarele, femeia a văzut un autoturism care a venit în viteză dinspre Turnul Măcelarilor, a trecut în diagonală peste spațiul verde al intersecției şi s-a oprit la intrarea pe strada Mihai Eminescu.
Conducătorul auto, nemulţumit de faptul că a fost fotografiat de către femeie, a coborât din autoturism, a lovit-o şi a plecat.
Poliţiştii au identificat la scurt timp agresorul, un tânăr, de 28 de ani, din municipiu. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că acesta nu deţine permis de conducere.
În cauză s-a întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis şi lovire.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.