Vasile Miriuţă nu mai este antrenorul echipei FC Hermannstadt

0
252

Vasile Miriuţă nu mai este antrenorul echipei FC Hermannstadt. Anunţul a fost făcut chiar de echipa din Sibiu, la o zi distanţă după remiza înregistrată sâmbătă, 13 iunie, cu Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 1-1.

„Mulţumim, Tati! Mulţumim, Vasile Miriuţă! A.F.C. Hermannstadt a incetat astăzi înţelegerea contractuală cu dl Vasile Miriuţă. „Tati” a revenit la echipă la începutul acestui an şi a fost alături de noi în cantonamentul efectuat în Spania, în ultima parte a sezonului regulat şi în primele 3 etape din Play-out. În mandatul cu nr 2 în postura de antrenor principal al AFC Hermannstadt, Vasile Miriuţă a obţinut o victorie, 4 rezultate de egalitate şi trei înfrângeri în Liga I, respectiv în Cupa României (contra FCSB). FCH îi transmite şi pe această cale d-lui Vasile Miriuţă mult succes în continuare şi realizări importante în carieră, fiindcă merită din plin! În perioada următoare vom reveni cu informaţii despre numirea unui nou antrenor principal al echipei şi despre componenţa staffului”, a notat clubul FC Hermannstadt, pe pagina de Facebook.

Miriuță a ținut să îi felicite pe jucătorii pe care i-a antrenat.

Vreau să îmi felicit jucătorii, au făcut un meci extraordinar. S-au bătut pentru fiecare minge şi am reuşit să scoatem un rezultat foarte bun la Sepsi, despre care ştim cu toţii că este o echipă foarte bună cu un antrenor foarte bun. Suntem câţi suntem şi trebuie să mergem înainte până vor veni şi ceailalţi să ne ajute”, a spus Vasile Miriuţă, în ultima lui conferinţă de presă în calitate de antrenor al echipei FC Hermannstadt.

Pe 3 iunie, FC Hermannstadt a anunţat că impresara Ana Maria Prodan a preluat clubul. ProSport notează că spaniolul Ruben Albes va fi noul antrenor al sibienilor. Ibericul în vârstă de 35 de ani a antrenat ultima oară echipa din Liga a III-a din Spania UCAM Murcia.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.