În Tăuții-Măgherăuș, colectare selectivă deficitară a deșeurilor menajere

0
55

Unii localnici din orașul Tăuții-Măgherăuș nu au înțeles că, de acum înainte, trebuie să arunce selectiv gunoaiele menajere la pubelele instalate de primărie în cartiere. Astfel, ei aruncă deșeurile amestecat, dând mari bătăi de cap firmei care le ridică.
Conducerea administrației locale urmărește, însă, îndeaproape procesul de colectare selectivă și nu a trecut cu vederea anumite „derapaje” ale unora cu mai puțin simț civic.
„Depozitare anarhică și neconformă a deșeurilor! În unele zone din cartierele orașului nostru se întâmplă ceea ce se vede în imagini! Dragi locuitori, apelez la dumneavoastră să dăm dovadă de spirit civic și să ne comportăm în așa fel încât să păstrăm orașul nostru curat! Am efectuat verificări pe teren și am dispus muncitorilor de la SC Prima să facă curățenie în zonele poluate cu deșeuri menajere! Mulțumesc pentru înțelegere și colaborare”, a spus Anton Ardelean, primarul orașului Tăuții-Măgherăuș.
Orașul a trecut, la fel ca toate celelalte localități din Maramureș, la implementarea sistemului de management integrat al deșeurilor, care presupune o colectare selectivă a gunoaielor menajere, pe fracții, însă ea nu se poate face fără o implicare activă a populației în acest sens.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.