Premii pentru donatorii de sânge

0
31

De Ziua Mondială a Donatorului de Sânge, la Centrul de Transfuzie Sanguină Maramureș s-au prezentat 61 de donatori, dintre care 48 eligibili pentru donare. Cu această ocazie, Rotaract TEAM Baia Mare a premiat donatorii de sânge, în cadrul proiectului „Donează Sânge, Salvează Vieți”. Astfel, Premiul I, care a constat într-o brățară Fitness Huawei – Band4 a fost câștigat de donatorul Marian Hotea. Premiul II, un voucher de cumpărături în valoare de 100 de lei a fost câștigat de donatoarea Maria Vlad. Premiul III, ce a constat în două vouchere de cumpărături în valoare de 50 de lei au fost câștigate de donatorii Liviu Anton și Doris Dorca. Au mai fost oferite donatorilor încă 10 tricouri cu campania „Donează sânge, Salvează Vieți”.
Rotaract TEAM mulțumește Cofetăriei Mai Dulce, Fragus, Arte-Broderie computerizată și Hair Station Baia Mare pentru neobosita lor implicare.
Campania continuă, motiv pentru care sunt așteptați din nou donatorii de sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină Maramureș. (o.m.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.