Maramureș, duel cu campioanele județelor Sălaj și Bistrița-Năsăud

0
107

Noroc la tragerea la sorți a minigrupelor de baraj pentru promovarea în Liga 3 pentru campioana Maramureșului. Ieri, la sediul FRF, au fost stabilite minigrupele din fiecare regiune a țării, Maramureșul făcând parte din regiunea Nord-Vest.
Viitoarea campioană a Maramureșului a evitat adversari puternici, județele Bihor, Satu Mare și Cluj formând prima minigrupă a regiunii Nord-Vest. Maramureșul a fost repartizat în cea de-a doua minigrupă, alături de campioanele județelor Sălaj și Bistrița-Năsăud. Meciurile sunt programate în prima decadă a lunii august, jocul de deschidere urmând să aibă loc între Bistrița-Năsăud și Maramureș. Al doilea va fi cel dintre Sălaj și Bistrița-Năsăud. În situația unei victorii în prima partidă, campioana Maramureșului va avea șansa să joace meciul decisiv cu vecinii din Sălaj.
Însă până la aceste jocuri de baraj, Maramureșul trebuie să-și desem­neze campioana, Asociația Județeană de Fotbal urmând ca în perioada următoare să hotărască finalitatea acestui sezon.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.