Seminar în premieră • Noutăți și abordări fiscale cu drd. ec. Adrian Bența

0
18

Camera de Comerț și Industrie Maramureș organizează vineri, 26 iunie, între orele 10-14.30, la Centrul de Instruire și Marketing „Gheorghe Marcaș” din Baia Mare, Aleea Expoziției nr. 5, un seminar de fiscalitate susținut de drd. ec. Adrian Bența, consultant fiscal și auditor financiar.
Este un eveniment în premieră dedicat mediului de afaceri și tuturor persoanelor interesate să afle ultimele noutăți și abordări fiscale de la un specialist cu o vastă experiență în contabilitatea și fiscalitatea societății comerciale.
Seminarul din Baia Mare va fi unul HIBRID, cu participare on-line pe platforma ZOOM și cu participare directă la Centrul de Instruire și Marketing „Gheorghe Marcaș”, unde numărul de persoane acceptat va fi impus de reglementările în vigoare.
Seminarul de fiscalitate prevede două taxe de participare. Pentru participarea on-line pe platforma ZOOM, taxa de înscriere este 100 RON, iar pentru participarea directă la Centrul de Instruire și Marketing, taxa este de 200 RON/participant. Prețurile nu includ TVA, iar locurile sunt limitate. Au mai rămas disponibile 30 locuri în ON-LINE și 10 locuri pentru participare directă.
Înscrierile se fac până marți, 23 iunie, pe mail: cci_mm@ccimm.ro, tel. 0262221510 sau prin completarea talonului de participare publicat pe site-ul instituției, www.ccimm.ro.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.