CORONAVIRUS în România…

0
31

Până ieri, 26 iunie 2020, pe teritoriul României au fost confirmate 25.697 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID-19 (coronavirus), dintre care 18.181 au fost declarate vindecate și externate.
În județul Maramureș, potrivit Institutului Național de Sănătate Publică, au fost confirmate 154 cazuri de infectare. La nivel de țară, 1.579 de persoane au decedat. 1.121 de persoane sunt în carantină instituționalizată și 73.992 de persoane sunt în izolare la domiciliu.

…şi în Maramureş

Echipaje mixte alcătuite din polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră, polițiști locali și militari din cadrul MAN au executat, în ultimele 24 de ore, la nivelul unităților administrativ-teritoriale, în sistem integrat, 57 de misiuni. Cele 61 efective angrenate au acționat pentru paza locațiilor de carantinare, la verificarea persoanelor aflate în evidențe cu privire la respectarea măsurii de izolare la domiciliu. Au fost verificate 1.300 de persoane cu privire la respectarea măsurii de izolare la domiciliu. Au fost utilizate 16 mijloace de mobilitate pentru executarea misiunilor. A fost sancționată contravențional o persoană care nu a respectat măsura de izolare la domiciliu.
Prin punctele de trecere a frontierei de stat au sosit în țară 35 de maramureșeni, care au intrat în autoizolare la domiciliu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.