În Baia Mare, o femeie a fost găsită decedată

0
65

Miercuri seara, un bărbat a sesizat poliția că o femeie, de 36 de ani, concubina sa, nu s-a întors la domiciliu și nu poate lua legătura cu ea.
Polițiștii au demarat de urgență activități specifice pentru căutarea ei. Femeia a fost găsită decedată, într-un imobil de pe strada Gării, din Baia Mare. Cadavrul a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei.
Întrucât există suspiciuni cu privire la comiterea infracțiunii de omor, cazul a fost preluat de către procuror.
Bănuit de comiterea faptei este fostul concubin al victimei, un bărbat, în vârstă de 47 de ani, față de care s-a dispus măsura internării la spitalul din Sighetu Marmației.
Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a comis fapta.

Condamnat la pedeapsa cu închisoarea

Miercuri, 24 iunie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Sighetu Marmației au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii.
Polițiștii au identificat și încarcerat un tânăr, de 29 de ani, din municipiu, condamnat la executarea unei pedepse de 10 luni și 20 de zile închisoare pentru comiterea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice. Tânărul a fost depus în penitenciar în vederea executării pedepsei.

În Chelința
Polițiștii au intervenit pentru aplanarea unei stări conflictuale

Miercuri după-amiază polițiștii din Ulmeni au fost sesizați că, pe raza localității Chelința are loc un scandal, iar un bărbat a fost amenințat de vecinul său care era sub influența băuturilor alcoolice.
Deplasați la fața locului, polițiștii au depistat un grup de persoane care aveau asupra lor obiecte contondente. Pentru aplanarea stării conflictuale au intervenit și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și polițiști din cadrul Grupei Canine.
Nicio persoană nu a suferit leziuni corporale care să necesite intervenția echipajului medical.
În cadrul activităților desfășurate au fost identificate și conduse la sediul poliției pentru audieri 6 persoane. Primele verificări au relevat că starea conflictuală a izbucnit pe fondul unui conflict mai vechi între două familii.
În cauză a fost întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe și amenințare, urmând a fi dispuse măsuri legale.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.