Viitorul depinde de prezent!

0
96

Se aud tot mai multe voci împotriva corporațiilor, dar și ca un protest împotriva inechității sociale, a reducerii cheltuielilor bugetare, a politicilor de pe piața muncii, a politicilor de mediu…
Este aproape un deceniu de când debuta la New York mișcarea „Să ocupăm Wall Street”. O mișcare fără lideri, s-a spus, dar care spunea că „Suntem conştienţi de corupţie, de minciuni, de războaie, de sistemele nedrepte care încurajează comportamentele egoiste şi anti-sociale, de violări ale drepturilor omului, de distrugerea acestei planete şi a locuitorilor săi, de acţiunile injuste şi inumane ale corporaţiilor globale pentru putere şi profit… Şi ne-am săturat! Sperau cei care au ieșit în stradă într-o SCHIMBARE ADEVĂRATĂ. Adică o democraţie reală, pentru oameni, făcută de oameni.
După cum se mișcă lucrurile, e clar că lumea este în schimbare. Viitorul devine tot mai mult prezent. Iar prezentul este viața noastră, viitorul nostru! Sistemul economic care și-a construit prosperitatea pe producția mondială, care avea la bază lanțurile de aprovizionare din ce în ce mai lungi și mai sofisticate se transformă într-unul nou, care va fi mai puțin interconectat fizic. Lecții de învățat!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.