Pe fondul consumului de alcool, a provocat accident

0
53

Vineri seara, în jurul orei 21.20, polițiștii băimăreni au intervenit pentru soluționarea unui accident de circulație produs pe Valea Roșie.
Verificările au relevat că un băimărean, de 60 de ani, care conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a intrat în coliziune cu un alt autoturism parcat regulamentar pe partea dreaptă a sensului de mers. În urma impactului, autoturismul condus de băimărean s-a răsturnat pe partea laterală stânga.
Accidentul s-a soldat cu vătămarea corporală a șoferului, cu avarierea autoturismelor și a conductei de gaze aparținând unui imobil.
Bărbatul rănit a fost transportat la Spitalul Județean Baia Mare. Testarea acestuia cu aparatul etilotest a indicat valoarea de 1,08 mg/l alcool în aerul expirat.
Polițiștii au dispus reținerea băimăreanului pentru 24 de ore.
În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.


Autovehicul incendiat în Moisei

Duminică noaptea, la ora 02.55, un bărbat din Moisei a sesizat poliția despre faptul că pe drumul principal, în zona Izvorul Dragoș, are loc un incendiu de autovehicul (NR: aparţine şefului Poliţiei de Frontieră Vişeu de Sus).
Polițiștii împreună cu pompierii s-au deplasat de urgență la fața locului. S-a procedat la stingerea și lichidarea incendiului. Pompierii au stabilit cauza probabilă a izbucnirii incendiului ca fiind folosirea intenționată a sursei de aprindere.
Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere prin incendiere în vederea identificării autorilor și dispunerii măsurilor legale.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.