Accident cu doi maramureșeni infectați cu COVID-19

0
42

Marți dimineața, pe DN 18, în Leordina, s-a produs un accident rutier în care au fost implicați doi maramureșeni care se deplasau spre casă din județul Constanța. Nu au fost persoane rănite sau accidentate.
Echipajele de poliție și cele medicale sosite la locul producerii accidentului au constatat că cele două persoane sunt infectate cu noul Coronavirus. Acestea au fost confirmate ca fiind infectate cu COVID-19 la un laborator de pe raza județului Constanța, însă rezultatele analizelor nu au fost comunicate, conform metodologiei Institutului Național de Sănătate Publică și Direcției de Sănătate Publică Constanța.
Echipajele de poliție, pompierii militari și cele medicale nu au intrat în contact cu cele două persoane infectate. Pompierii militari au fost echipați adecvat, cu echipamente de protecție și au procedat la dezinfectarea cu un atomizor a autovehiculului cu care au călătorit cei doi maramureșeni. Cele două persoane au fost preluate de un echipaj medical și internate în secția de boli infecțioase a unei unități medicale.
A fost anunțată conducerea MAI, respectiv a Ministerului Sănătății cu privire la situația înregistrată.
DSP efectuează ancheta epidemiologică iar Poliția a dispus efectuarea de cercetări în cauză.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.