Gold Stars Baia Mare revine în forță • 10 medalii la Campionatele Naționale de Înot Masters

0
31

Asociația Club Sportiv Gold Stars Baia Mare a participat la Campionatele Naționale de vară în bazin descoperit desfășurate la Gyula, Ungaria. Evenimentul a avut loc în perioada 26-28 iunie, în bazin olimpic (50 m), fiind prezenți 258 de îno­tători legitimați la 47 cluburi din România, Serbia, Slovacia și Ungaria.
Deși reprezentat doar de doi sportivi, clubul băimărean și-a îmbogățit palmaresul cu 10 medalii.
Delia Ana Kovacs, categoria 40-44 de ani, a cucerit 7 medalii, dintre care 5 de aur și 2 de argint: locul I în probele de 100 m liber, 100 m spate, 50 m bras, 200 m spate, 200 m mixt, precum și locul II la 50 spate și 50 m fluture.
Hitter Istvan, categoria 40-44 de ani: 2 medalii de argint în probele de 50 m bras și 200 m liber.
Monika, Lorand, Norbert și Istvan Hitter au cucerit locul III în proba de ștafetă a familiilor.
După o absență de 4 luni din sfera competițională, iată că băimărenii reușesc iarăși să se impună. Ungaria este cunoscută ca având o îndelungată tradiție în lumea înotului, evenimentul din Gyula marcând aniversarea a 50 de ani de înot masters din țara vecină.
„A fost o plăcere să revenim în competiție. Un eveniment bine organizat care a atras mulți sportivi dornici de a reintra în bazinul de înot. Este un an greu având în vedere întreruperea totală a antrenamentelor. Deși au fost doar două săptămâni de pregătire pentru concurs, am reușit să ne menținem sau să ne îmbunătățim timpii la probe. Mulțumim tuturor pentru susținere”, a declarat Delia Ana Kovacs, vicepreședinte Gold Stars Baia Mare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.