Moisei • Sesizări pentru terenurile afectate de inundații

0
21

Cetățenii comunei Moisei, proprietari de terenuri înscrise la APIA, și care au avut de suferit în urma ploilor abundente din ultima perioadă, sunt așteptați la primărie în cel mai scurt timp posibil.
Ei trebuie să facă o sesizare în acest sens, pe care să o depună la Registrul Agricol, pentru a nu risca să piardă subvenția pe terenuri. Primăria se va ocupa de restul demersurilor.
„Având în vedere precipitațiile abundente din ultima perioadă și pagubele produse în urma acestora, avem rugămintea ca în cel mai scurt timp cu putință, acolo unde există terenuri care sunt înregistrate la APIA și au fost afectate, fie prin producerea unor alunecări de teren, fie prin depuneri de nămol sau pietriș, să vă prezentați la sediul primăriei Moisei pentru a depune o sesizare în acest sens, urmând ca noi să le înaintăm cât mai repede către APIA Vișeu, pentru ca dumneavoastră să nu mai fiți obligați a vă deplasa acolo. Sesizările se vor depune la compartimentul Registrul Agricol din cadrul primăriei. Acest lucru este imperios necesar pentru a nu pierde subvenția oferită de către APIA”, spun reprezentanții primăriei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.