Adi Hădean continuă campania Solidar Social

0
57

Echipa condusă de Chef Adi Hădean extinde activitatea campaniei Solidar Social până la finalul anului. Odată cu ieșirea din starea de urgență, focusul continuă pentru deservirea cazurilor sociale din sectorul 6 al capitalei, urmărindu-se extinderea înspre restul Bucureștiului și al țării.
Obiectivul este implementarea unui program național care să implice, pe termen lung, categoriile defavorizate în crearea propriei bunăstări. “Dorința noastră este să îi ajutăm pe oamenii din categoriile defavorizate să rupă lanțul dependenței și să participe activ la realizarea propriului bine. După cum știm, e mult mai folositor să îl înveți pe om să pescuiască, decât să îi dai un pește în fiecare zi”, a punctat Adi Hădean.
În acțiunea umanitară „Solidar Social” s-au implicat peste 80 de voluntari în bucătărie, la asamblare și la transport. De asemenea, au existat mai multe donații făcute de oameni pe platforma activsocial.ro. În continuare sunt așteptați voluntari și oameni de bine care doresc să se alăture campaniei. Sunt așteptați bucătari calificați pentru a găti mâncarea, producători și distribuitori de alimente. Mai este nevoie de caserole de unică folosință până la dezinfectanți și echipamente de protecție personală. Sunt bine-venite și donațiile în bani. Cei care doresc să întindă o mână de ajutor sunt așteptați să ia contact cu Asociația Adi Hădean, cont: RO35BTRLRON CRT0283039401, Banca Transilvania.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.