Proiecte finalizate în Bogdan Vodă

0
76

Primarul Anuța Enea Bizău ne-a vorbit despre proiectele finalizate în comună.
Este vorba de „Reabilitarea grădiniței din Bogdan Vodă”, prin Programul Național de Dezvoltare Locală, și “Modernizarea dispensarului uman”. În satul Bocicoel s-au construit podețe și s-a amenajat parcul central. Cu fonduri europene, s-a introdus gratuit internetul și a fost amenajat un teren sintetic de sport, cu nocturnă.
Cu bani de la bugetul local a fost reabilitat sediul Primăriei comunei Bogdan Vodă, s-au reabilitat drumuri de interes local și agricole, în Bogdan Vodă și Bocicoel, s-a reabilitat Școala Gimnazială din Bogdan Vodă cu fonduri guvernamentale și s-au construit poduri peste râul Iza.
S-a reabilitat și extins sistemul de alimentare cu apă, cu fonduri europene, și s-au modernizat căminele culturale din Bogdan Vodă și Bocicoel.
După finalizarea lucrărilor de apă și canalizare, s-a pregătit un proiect de asfaltare a tuturor străzilor din comună, atât din Bogdan Vodă, cât și din Bocicoel, din fonduri europene, și s-a depus un proiect pentru dotarea școlii cu mobilier, calculatoare și materiale didactice.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.