CSM Știința a reluat antrenamentele

0
137

Începând de joi, 2 iulie, componenții campioanei României la rugby și-au reluat programul de pregătire în vederea abordării finalului de sezon 2019-2020.
După mai bine de 8 luni, zimbrii au revenit la antrenamente, nu înainte ca cei care păstoresc acest club să decidă testarea sportivilor de COVID 19. În urma discuțiilor purtate cu reprezentanții cluburilor, membrii Biroului Federal au decis aprobarea unei variante viabile de continuare a celor trei competiții: SuperLiga de Rugby, Divizia Națională de Seniori, respectiv Campionatul Național de Rugby 7 Divizia Națională de Seniori.
Prima competiție preconizată a se relua va fi cea de Cupa României, cu un format ce va include toate cele șase echipe ale eșalonului de elită împărțite pe criterii regionale în două grupe. Din grupa 1 vor face parte: CS Dinamo București, CSA Steaua București și Tomitanii Constanța, în timp ce grupa 2 le va include pe CSM Știința Baia Mare, Universitatea Cluj și SCM Timișoara. În faza grupelor se vor juca șase etape: 1 și 8 august, 12, 19 și 26 septembrie, în speță 3 octombrie, urmând ca în semifinale, pe data de 10 octombrie, să se înfrunte locul 1 din grupa 1 cu locul 2 din grupa 2 și locul 1 din grupa 2 cu locul 2 din grupa 1, meciuri ce vor fi găzduite pe terenul echipelor mai bine clasate. O săptămână mai târziu, pe data de 17 octombrie, se va juca Finala Cupei României ediția 2020.
Cât privește meciurile din SuperLigă, ele se vor juca într-un format redus cu partidele de baraj conform clasamentului la zi, jocuri programate la Brașov pe data de 15 august. Pe data de 22 august sunt programate meciurile din semifinale, iar pe 29 august Finala SuperLigii de Rugby ediția 2019-2020, în speță meciurile pentru poziționarea în clasament.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.