În Sarasău • Aproape 15.000 pachete cu țigări confiscate

0
35

Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au confiscat 14.990 pachete cu țigări, de proveniență Belarus, în valoare de peste 175.000 lei. Un microbuz, utilizat în activitatea infracțională, a fost indisponibilizat.
Vineri, 3 iulie, polițiștii de frontieră din Sarasău au observat, la aproximativ 300 metri de râul Tisa, un microbuz oprit și mai multe persoane în apropierea mașinii, care aveau asupra lor colete voluminoase.
Polițiștii de frontieră au somat persoanele, prin voce, însă în momentul în care acestea au observat oamenii legii, au abandonat coletele și au trecut înot, prin râul Tisa, din România în Ucraina.
La fața locului, au fost descoperite 4 colete cu țigări, în interiorul microbuzului, care avea plăcuțe de înmatriculare specifice Franței și alte 16 colete în apropierea acestuia.
Mijlocul de transport și țigările au fost transportate la sediu, unde, în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 14.990 pachete cu țigări, provenite din Belarus, în valoare de 175.383 lei.
Țigările au fost confiscate, iar microbuzul, în valoare de 24.000 lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.
În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și trecere frauduloasă a frontierei de stat.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.