Măsuri privind prevenirea răspândirii SARS COV 2

0
16

Ca urmare a creșterii accentuate a numărului persoanelor infectate cu noul virus SARS COV 2 la nivel național, pe fondul nerespectării măsurilor sanitare preventive dispuse pentru starea de alertă, în perioada 3-5 iulie, IPJ Maramureș în colaborare cu reprezentanți ai Instituției Prefectului, Poliția Locală, IJ Jandarmi, ISU, ITPF, ITM, DSV, DSP și Protecția Consumatorului vor acționa cu efective mărite pe întreg teritoriul județului Maramureș.

În acest sens, se vor desfășura activități de verificare cu efective mărite în zonele aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri, terase, zone de promenadă și verificări în trafic, fiind vizat transportul local, național și internațional de persoane.
După primele activități desfășurate în acest sens, vineri, 3 iulie, au fost verificate 113 societăți comerciale/persoane fizice autorizate. Au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale, majoritatea pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală și pentru fapte de natură economică în context COVID 19.
De asemenea, au fost aplicate 85 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002 și alte 19 sancțiuni la Legea nr. 61/1991, cu o valoare totală de peste 20.000 lei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.