Vătămare corporală din culpă

0
23

Duminică noaptea, în jurul orei 01.40, poliţiştii din Suciu de Sus au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că fiul său şi-a produs leziuni la nivelul abdomenului.
Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au identificat apelantul ca fiind un bărbat, de 56 de ani, şi victima, un tânăr, de 18 ani, din comuna Suciu de Sus, care primea îngrijiri medicale din partea unui echipaj de ambulanţă.
Din verificări, s-a constatat că tânărul s-a auto­agresat fizic din cauza unor discuţii în familie. Acesta a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Poliţiştii continuă cercetările privind săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Ordine de protecţie emise de poliţişti

În weekend, poliţiştii au emis 5 ordine de protecţie pentru protejarea a 4 femei şi a unui bărbat, victime ale violenţei în familie.
În noaptea de sâmbătă spre duminică, poliţiştii au intervenit la trei scandaluri în familie şi au emis ordine de protecţie pe numele agresorilor.
Duminică, poliţiştii au mai emis încă două ordine de protecţie împotriva a doi bărbaţi care şi-au agresat fizic soţiile. Victimele au vârste cuprinse între 18 şi 69 de ani.
Împotriva tuturor agresorilor s-au întocmit dosare penale şi se continuă cercetările urmând a fi dispuse măsuri legale.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.