CORONAVIRUS în România…

0
27

Până ieri, 9 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 30.789 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).
Dintre persoanele confirmate pozitiv, 22.574 au fost externate, dintre care 20.969 de pacienți vindecați și 1.605 de pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare. La ATI, în acest moment, sunt internați 240 de pacienți. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 809.663 de teste.

…şi în Maramureş

Potrivit Institutului Național de Sănătate Publică, în județul Maramureș au fost confirmate 227 de cazuri infectate. 38 de persoane sunt internate și aflate sub tratament medical, 180 de persoane sunt vindecate și 9 persoane, decedate.
Structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne și polițiștii locali au executat în sistem integrat 98 de misiuni, pe raza județului, în ultimele 24 de ore. Au fost angrenate 131 de efective pentru menținerea ordinii și siguranței publice, pentru verificarea respectării măsurilor de protecție individuală (purtarea măștii de protecție în spații închise, păstrarea distanței fizice) pentru verificarea respectării măsurilor de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate. În executarea misiunilor au fost utilizate 31 mijloace de mobilitate. În timpul executării misiunilor au fost depistate și identificate 5 persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală stabilite pe perioada stării de alertă. S-au verificat peste 30 de agenți economici. Au fost aplicate, în context, 10 sancțiuni contravenționale în valoare de 1.500 lei. Prin punctele de trecere a frontierei de stat au sosit ieri în țară 317 maramureșeni.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.