Peste 1.250 sancţiuni contravenţionale într-o săptămână, însumând peste 650.000 lei

0
15

În perioada 6-12 iulie, poliţiştii maramureşeni au continuat acțiunile pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Au fost organizate mai multe acțiuni, pe raza întregului judeţ, și s-a intervenit la 433 de evenimente, cele mai multe sesizate prin 112.
În urma activităților desfăşurate poliţiştii au prins în flagrant 18 persoane bănuite de comiterea de infracţiuni, în 3 cazuri fiind luate măsuri preventive. Au fost întocmite dosare penale în cazul celor 169 de infracţiuni, cele mai multe contra persoanei, fiind continuate cercetările pentru identificarea şi tragerea la răspundere penală a tuturor persoanelor implicate.

Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi – priorităţile poliţiştilor maramureşeni

Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate 29 de infracțiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.
În week-end, au fost depistate 15 persoane care au comis infracţiuni rutiere: 7 au condus în stare avansată de ebrietate, 7 au condus fără să deţină acest drept şi una a condus un autovehicul neînmatriculat.
Cea mai mare concentraţie de alcool a fost de 1.28 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar persoana de la volan a produs accident cu pagube materiale.
Săptămâna trecută au fost reținute 139 permise de conducere, din care 55 pentru viteză excesivă, și au fost retrase 38 certificate de înmatriculare. Poliţiştii rutieri au intervenit la 3 accidente de circulaţie grave.
Din totalul celor 1.250 sancţiuni contravenţionale aplicate, 945 au fost ca urmare a constatării unor abateri privind circulaţia pe drumurile publice.
Valoarea amenzilor aplicate a depăşit 650.000 lei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.