Maramureșenii pot comanda alimente prin poștă

0
43

Poșta Română a încheiat un parteneriat cu un hypermarket, la nivel naţional. În acest context și la nivelul județului Maramureș pot fi livrate produse la domiciliu prin intermediul poștașilor. Comenzile vor fi expediate prin serviciul StaiAcasă Plus, soluția de livrare door-to-door dedicată distribuției rapide oferită de Poșta Română.
Prin extinderea parteneriatului la nivel național, clienții vor putea comanda alimente la temperatură ambientală, dar și produse nealimentare, din toate categoriile listate pe auchan.ro, prin selectarea magazinului Auchan Cotroceni, cu o greutate maximă a comenzii de 30 kg. În ceea ce privește termenele de livrare, comenzile sunt livrate în 24 de ore în București, în 48 de ore în orașele reședință de județ și în 72 de ore în localitățile limitrofe reședințelor de județ.
Comenzile expediate prin Poșta Română sunt monitorizate în sistem Track&Trace pe tot fluxul de livrare, iar în ceea ce privește achitarea acestora, clienții au la dispoziție posibilitatea de a plăti online sau ramburs.
Măsuri stricte de siguranță sanitară în fluxul de livrare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.