Acțiuni de prevenire și limitare a infectării cu Covid-19

0
37

La activitățile desfășurate luni, 13 iulie, au participat 81 de polițiști, jandarmi, polițiști locali, precum și reprezentanți ai ISU, Ministerul Sănătății, Ministerul Muncii și autorități publice locale.
În județul Maramureș au fost executate 16 acțiuni punctuale în care au fost verificate 44 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și au fost legitimate 76 de persoane.
A fost aplicată o sanc­țiune contravențională, în valoare de 2.000 lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, și alte 191 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002, în valoare de peste 82.000 lei.

Arestat preventiv pentru viol

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au reținut pentru 24 de ore, un bărbat, de 50 de ani, din Țîcău,
Acesta este bănuit de comiterea infracțiunii de viol. Ulterior Judecătoria Baia Mare a dispus arestarea preventivă față de acesta.

În Borșa
Tinere identificate după comiterea unui furt

Polițiștii din Borșa au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la un furt dintr-un imobil de pe strada Valea Tisei.
Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că persoane necunoscute au pătruns fără drept în imo­­bil și au sustras o sumă de bani.
În urma investigațiilor, au fost identificate pe raza orașului Borșa trei tinere, cu vârste cuprinse între 12 și 33 de ani, din Sălaj, asupra cărora au fost găsiți banii. Suma sustrasă a fost predată părții vătămate.
În cauză s-a întocmit dosar penal și se efectuează cercetări cu privire la comiterea infracțiunii de furt calificat.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.