🕮 Lecții de învățat 🕮 Consecvența

0
116

Consecvența este cea care te scoate din zona de confort, chiar și atunci când somnul de dimineață este cel mai dulce, atunci când cei din jurul tău ies în oraș și tu trebuie să stai și să muncești pentru ținta pe care ți-ai propus-o. Ea devine un stil de viață, pentru că, la un moment dat, va deveni natural să decizi ceea ce este corect în funcție de prioritățile tale.
Cu siguranță, vor fi lupte interioare, dar dulce e victoria care aparține celui ce a câștigat în primul rând lupta cu sine! De altfel, aceasta este cea mai importantă! Consecvența presupune autodisciplină și o privire îndreptată întotdeauna spre înainte.
Un om consecvent are întotdeauna în fața sa scopul pe care și l-a propus și nu va înceta lupta până când nu va vedea finalitatea dorită. Este important să reținem că stabilirea unui scop nu este cel mai important lucru. Decisiv e ce vei face ca să-l atingi și să-ți îndeplinești visul.
Secretul succesului ține de consecvența cu care îți urmărești scopul. Să știi să spui uneori „nu”, chiar dacă îți dorești să spui „da”. Lecții de învățat!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.