Aparatură pentru explorări endoscopice de ultimă generație

0
68

Spitalul Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare a fost dotat cu o nouă trusă de videoendoscopie digestivă de ultimă generație.
Dr. Cristina Bura, medic primar Gastroenterologie, a declarat: „Din 8 iulie, spitalul nostru s-a dotat cu o nouă trusă de videoendoscopie digestivă de ultimă generație, în valoare de 217.353,5 euro, care va permite celor patru medici gastroenterologi ai Compartimentului de Endoscopie Digestivă Diagnostică și Terapeutică, creșterea cali­tă­ții actului medical, iar pacienților le va reduce timpul de așteptare pentru explorările endoscopice digestive (gastroscopii și colonoscopii)”.
Dr. Vasile Pop, managerul interimar al unității sanitare a declarat: „Pe lângă această investiție extrem de importantă, spitalul nostru a fost dotat și cu un turn pentru sala de operații a Secției Urologie, ce va permite specialiștilor noștri să-și desfășoare activitatea la cele mai înalte standarde. De asemenea, Secția Obstetrică-Ginecologie a fost dotată cu un ecograf 4D, astfel că serviciile pe care le oferim în acest moment sunt tot mai complexe”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.