Sub influenţa alcoolului şi fără permis

0
30

Miercuri seara, în jurul orei 23.30, poliţiştii din Fărcașa au oprit pentru control un autoturism condus prin Asuaju de Sus.
Poliţiştii au identificat conducătorul auto ca fiind un tânăr, de 33 de ani.
În urma verificărilor, s-a constatat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul, iar autoturismul pe care l-a condus avea ITP şi RCA expirate.
Întrucât emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,27 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Centrul de permanenţă medicală Fărcaşa, unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi sub influenţa alcoolului.


7 certificate de înmatriculare retrase în Sighetu Marmaţiei

Miercuri, poliţiştii Biroului Rutier, în cooperare cu Registrul Auto Român, au desfăşurat o acțiune privind starea tehnică a autovehiculelor.
Poliţiştii au verificat 40 de autovehicule şi pen­tru neregulile constatate au aplicat amenzi în valoare de peste 11.000 lei iar ca măsură complementară s-a dispus retragerea a 7 certificate de înmatriculare şi a 2 permise de conducere.


Dosar penal – conducere sub influenţa alcoolului

Poliţiştii din Seini au oprit pentru verificări un autoturism, condus pe strada Cuza Vodă, de către un bărbat, de 52 de ani.
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost condus la centrul medical unde i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.