Hoţii de energie

0
120

Nu despre energia electrică voi vorbi, ci despre energia interioară pe care o avem și care este mina de aur pentru suflet. Combustibilul care ne pune în mișcare. De aceea, ea trebuie folosită eficient, conservată și regenerată.
E bine să nu ne lăsăm influențați de oamenii care au o părere despre tot ce există și să fim atât de politicoși încât să îi ascultăm fără reacție. Doar dându-i jos de pe piedestalul pe care s-au urcat singuri ne putem ține la distanță de cei care ne influențează viața în mod negativ.
Dalai Lama, marele lider spiritual tibetan, ne dezvăluie cum ne putem proteja împotriva hoților de energie. 10 sfaturi de ținut minte. Renunţă la oamenii care vin la tine doar pentru a se plânge, pentru a-şi spune nemulţumirile; Plăteşte-ţi datoriile la timp; Ţine-ţi promisiunile; Ori de câte ori este posibil, renunţă la ceea ce nu faci cu plăcere; Oferă-ţi permisiunea de a te odihni dacă te afli într-un moment în care ai nevoie de odihnă; Aruncă lucrurile de care nu mai ai nevoie; Acordă prioritate sănătății tale; Ia măsurile necesare pentru a nu mai tolera acțiunile toxice ale partenerului sau prietenilor; Nu te împotrivi unei situații pe care nu ai cum să o schimbi; Iartă. Întotdeauna poți alege ca durerea respectivă să devină doar o amintire. Lecții de fiecare zi!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.