Pe Valea Vișeului • Focuri de armă și țigări de contrabandă confiscate

0
32

Polițiștii de frontieră din Valea Vișeului au observat, la aproximativ 10 metri de la frontiera de stat spre interior, pe malul râului Tisa, mai multe persoane care transportau colete voluminoase.
Imediat, s-a acționat pentru reținerea acestora, efectuând somațiile legale prin voce, însă persoanele nu s-au supus somației, motiv pentru care s-a utilizat armamentul din dotare și s-au tras 7 focuri de avertisment în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale. O persoană a fost reținută, celelalte reușind să fugă, prin apa râului Tisa, pe teritoriul statului vecin.
Polițiștii de frontieră au descoperit la fața locului 11 colete cu țigări și un autoturism abandonat.
Persoana reținută, un cetățean ucrainean, în vârstă de 18 ani, coletele și autoturismul au fost transportate la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii coletelor a rezultat cantitatea de 11.000 pachete cu țigări, provenite din magazine de tip duty free.
Țigările, în valoare de 128.700 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul utilizat la activitatea infracțională, în valoare de 15.000 lei, a fost indisponibilizat.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.