Seri de teatru la Muzeul Satului

0
43

După trei ediții reușite ale festivalului “Repere, Mituri, Identități”, care au adus publicului, băimărean și nu numai, o serie de evenimente culturale ce s-au derulat în aer liber, în incinta Muzeului Satului, Teatrul Ararat, în ciuda perioadei dificile pe care o parcurgem, deschide stagiunea 2020-2021 cu o a 4-a ediție a acestui festival, mai specială și mult mai complexă.
Această a 4-a ediție, realizată ca și celelalte trei, cu sprijinul Primăriei Baia Mare și a Consiliului Județean Maramureș având ca „gazdă” și partener principal totodată, Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară din Baia Mare, va cuprinde pe lângă spectacole de teatru și expoziții, și proiecții de filme.
Astfel, începând de mâine, 19 iulie, toți iubitorii de frumos sunt așteptați în fiecare sfârșit de săptămână (duminica și/sau sâmbăta), începând cu ora 20 la Muzeul Satului. Serile vor debuta cu vernisaje ale unor expoziții, vor continua cu spectacole de teatru si se vor finaliza cu proiecții de filme. Picturile care vor compune expozițiile vor putea fi văzute și, eventual, achiziționate, timp de o săptămână, până la deschiderea următoarei expoziții. Intrarea este LIBERĂ în limita locurilor disponibile.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.