În Valea Chioarului, au demarat lucrările la noul sediu de primărie

0
34

Primăria Valea Chioarului se va muta, cât de curând, în casă nouă. Lucrările la noul sediu au început deja. Acesta va fi unul modern, impunător, la standardele zilelor noastre. Vechea primărie se demolează parțial și va lăsa locul unei parcări cu spații verzi.
Activitatea administrativă nu va fi însă afectată din cauza investiției, deoarece funcționarii vor lucra în birourile actuale până la finalizarea noului imobil. Abia după aceea clădirea veche va fi demolată. Primăria nouă va fi dotată la ultimele standarde și va reprezenta noua imagine a comunei.
„Noua primărie va avea 18 metri/14 metri. Investiția este făcută din fonduri guvernamentale. Avem semnat contractul de finanțare încă din luna noiembrie – 2018. Anul trecut am făcut procedura de licitație, avem executantul, așa că am dat ordinul de începere și lucrările sunt acum în derulare. Valoarea proiectului este de aproximativ 1,4 milioane de lei. Noi avem de suportat doar lucrările neeligibile, ceea ce înseamnă partea de amenajare a parcării, a spațiului verde. În rest, am mai plătit studiul de fezabilitate, avizele și dirigenția de șantier”- a spus Ioan Burde, primarul din Valea Chioarului.
În locul vechiului sediu (partea de la drum) va fi construită o parcare încăpătoare și spații verzi. Asta din cauză că primăria era poate printre puținele din județ care nu avea locuri de parcare, iar contribuabilii care vin cu mașina sunt nevoiți să parcheze pe marginea drumului. Termenul de execuție este de 12 luni.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.