Situații speciale apărute după repartizarea computerizată

0
37

În perioada 22-24 iulie, comisia de admitere județeană va rezolva situațiile speciale apărute după etapa de repartizare computerizată a absolvenților clasei a VIII-a.
În categoria situațiilor speciale sunt incluse: situații medicale speciale; schimburi de elevi; redistribuirea candidaților gemeni/tripleți; distribuire sau redistribuire pe locuri rămase libere pentru apropierea de domiciliu; corectarea unor erori de transcriere greșită în baza de date computerizată a opțiunilor exprimate de elevi; candidatul care nu și-a depus dosarul de înscriere în termen/ care nu a participat sau a participat, nu a fost repartizat la repartizarea computerizată; candidatul care a studiat în străinătate.
În toate cazurile speciale enumerate, candidatul va fi repartizat pe unul din locurile rămase libere dacă media de admitere a acestuia este mai mare sau egală cu ultima medie de admitere corespunzătoare profilului și liceului respectiv. Lista cu locurile libere va fi anunțată de Inspectoratul Școlar Județean Maramureș în data de 21 iulie.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.