Comenzi online la restaurante

0
25

A fost lansată oficial platforma pentru comenzi și livrare de la restaurante, magazine și producători locali mobilPay Delivery.

Pentru plasarea comenzilor, utilizatorii trebuie să acceseze secțiunea Restaurante din aplicația mobilPay Wallet, să își introducă adresa de livrare și apoi să aleagă preparatele sau produsele preferate de la restaurantele partenere disponibile în zonă.

Clienții pot opta pentru una dintre cele două variante disponibile pentru primirea comenzilor: livrare la adresă sau pickup – ridicare personală.

În scurt timp în platforma mobilPay Delivery va fi adaugată secțiunea Magazine, adresată comercianților din domenii precum legume&fructe, apicultură, înghețată, vinuri, cafea sau produse tradiționale.

Comercianții care activează în zona de restaurante, fast-food-uri, cafenele, magazine alimentare sau cele specializate în produse și preparate alimentare (precum micii producători locali din domeniul agricol) din toată țara, care au organizat propriul serviciu de livrare, se pot înregistra în platforma mobilPay Delivery completând un formular.

NETOPIA Payments percepe comercianților un comision de 6% din fiecare tranzacție înregistrată, ce include și taxele de procesare a plăților.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.