Picturile Crinei Muțiu, ”crâmpee” de artă picturală autentică

0
113

Crina Muțiu din Târgu Lăpuș este asistentă medicală la Spitalul orășenesc, mamă a doi copii. O tânără frumoasă și talentată, care a reușit să demonstreze că prin muncă consecventă, orice poate deveni posibil.
Dintotdeauna pasiunea ei a fost pictura. Oamenii cu sufletul curat, frumusețea plaiului lăpușean, dar și cele mai deosebite evenimente din viața sa, i-au catalizat spiritul de creație și au inspirat-o să creeze tablouri fantastice. Crina a studiat și admirat picturile pictorițelor celebre precum: Irina Negulescu, Elena Vijoli, surorilor gemene Nora și Nada Stângu, Rarisa Ambro și altele. Apoi, aceeași pictoriță Crina Muțiu, sprijinită de fratele ei Ovidiu, la parterul unei clădiri istorice ce se află în centrul civic al orașului, și-a amenajat și vernisat o inedită expoziție cu vânzare, des vizitată şi apreciată.
Crina pune o parte din sufletul său în tot ce întreprinde în arta picturală. Și așa, picturile sale sunt ”crâmpee” de artă picturală autentică. În operele Crinei se regăsesc în mod special flori ale câmpului, păsări, aspect de la lucrul câmpului, multe și felurite peisaje.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.