Arestat preventiv pentru 30 de zile

0
24

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatului L.D.M. pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi părăsirea locului accidentului.
În data de 24 iulie, faţă de numitul L.D.M. a fost luată măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore.
Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că inculpatul L.D.M., în data de 23 iulie, în jurul orei 17:30, deși nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule a condus un autoturism pe raza localității Baia Sprie și, cu toate că organele de poliție i-au efectuat semnal regulamentar de oprire, acesta și-a continuat deplasarea cu viteză, circumstanțe în care a provocat un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a persoanei vătămate S.G.D. (care a suferit leziuni care necesită un număr de 40-50 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare), după care a părăsit locul producerii accidentului, fără încuviințarea organelor de poliție.
În data de 24 iulie, dosarul a fost înaintat instanţei cu propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru 30 de zile, cerere admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Baia Mare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.