Două persoane au ajuns la spital

0
17

• Miercuri, în jurul orei 16, polițiștii au intervenit la un accident de circulație produs pe strada Gării, din Baia Mare.
Verificările au relevat că un tânăr, de 28 de ani, care conducea un autoturism, a surprins și accidentat o femeie care era angajată în traversarea străzii, pe trecerea pentru pietoni. Victima, de 52 de ani, a fost transportată la spital unde a rămas internată sub supraveghere medicală. Șoferul nu se afla în stare de ebrietate.
• Tot miercuri după-amiază, polițiștii au intervenit pentru soluționarea unui accident rutier produs pe strada 22 Decembrie, din Borșa.
La fața locului s-a stabilit că un tânăr, de 23 de ani, care conducea un autoturism, a acroșat o minoră, de 7 ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și nemarcat, fără să se asigure.
Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, iar conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, stabilindu-se că nu se afla în stare de ebrietate.
În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale și se continuă cercetările.


Dosare penale şi amenzi de peste 10.000 lei în Vişeu de Sus

Polițiștii din Vișeu de Sus au fost prezenți miercuri, între orele 10-20, pe drumurile publice de pe raza de competență pentru prevenirea accidentelor rutiere și depistarea persoanelor care pun în pericol siguranța rutieră.
În cadrul acțiunii au fost oprite pentru verificări 28 de autovehicule, fiind aplicate 21 de sanc­țiuni contravenționale, în valoare de 10.450 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus reținerea unui permis de conducere.
Totodată, polițiștii au întocmit dosare penale și continuă cercetările, după ce au constatat trei infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.