Final încurcat de sezon în Liga 1

0
31

Secretarul general al LPF, Justin Ştefan, a admis faptul că meciul Astra – CSU Craiova, amânat după ce mijlocaşul giurgiuvenilor, Ljuban Crepulja, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, ar putea să nu se mai dispute, în condiţiile în care desfăşurarea campionatului, în partea sa superioară, nu poate depăşi data de 3 august.
„La acest moment rămânem ataşaţi obiectivului de a juca meciurile rămase de jucat din acest campionat şi ve­dem după ce se închide ancheta epidemiologică ce decizie vom lua cu privire la acest meci, ce se va întâmpla cu el. Am încercat la UEFA să obţinem o extindere a termenului, din păcate acea extindere nu a fost posibilă, nu am înţeles motivele. E clar că pe 3 august trebuie să anunţăm echipele participante în ediţia următoare a cupelor europene”, a declarat Justin Ştefan la Digi Sport 1.
El a afirmat că meciul Astra Giurgiu – CS Univeristatea Craiova nu poate fi programat înainte de finalizarea anchetei epidemiologice.
„Există un rezultat pozitiv la unul dintre jucătorii celor de la Astra, el a fost astăzi (n.r – miercuri) dimineaţă testat la spitalul judeţean din Giurgiu, la acest moment s-a considerat că nu se mai impune o retestare, deoarece medicii de acolo au spus foarte clar că prezintă simptome specifice Covid-19. Cât timp avem o anchetă epidemiologică, meciul respectiv nu poate fi programat”, a precizat Ştefan.
Meciul Astra Giurgiu – CS Universitatea Craiova ar fi trebuit să se dispute miercuri seara în cadrul etapei 9 a play-off-ului.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.