Proiecte pentru infrastructura locală în Rozavlea

0
47

Vasile Mârza (foto), primarul comunei, ne-a relatat că în ceea ce priveşte infrastructura s-a realizat o extindere a reţelei de apă pe o distanţă de 14 km, iar lucrările la proiectele de asfaltare a drumurilor de interes local şi a definitivării reţelei de canalizare, au reînceput.
Recent, a fost finalizat tronsonul “Şesu din Sus” şi au reînceput lucrările de asfaltare pe ulițele comunei.
Două mari proiecte, „Amenajare târg produse tradiţionale”, proiect finanţat prin AFIR şi „Sistematizare pe verticală stradală”, proiect finanţat prin PNDL, ce constă în amenjarea a 7,5 km de trotuare, au fost scoase la licitaţie și se aşteaptă de­semnarea câştigătorilor.
De asemenea, se aşteaptă un ultim aviz pentru scoaterea la licitaţie a reabilitării căminului cultural (sala de nunţi), proiect finanţat din fonduri europene.
Şi proiectul de „Modernizare drumuri locale în comuna Rozavlea”, care include şi podul de peste Iza, în zona Râureni, va deveni în curând operaţional.
În această perioadă se lucrează intens la deschiderea şi amenajarea unor drumuri de interes local şi tronsoane de drumuri în zone agricole şi forestiere, facilitându-se astfel accesul gospodarilor la terenurile aferente.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.