72 de candidați, retrași din motive personale sau medicale

0
52

La proba scrisă din cadrul concursului de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învăţământul preuniversitar, desfăşurată miercuri, 29 iulie, în cele trei centre de examen din județ, s-au prezentat 787 de candidaţi (89,94%) din cei 875 de candidaţi înscriși.
”Din promoţia de absolvenţi ai anului 2020, au fost prezenţi 87 de candidaţi. 72 de candidați (9,14%) s-au retras din motive personale sau medicale. Nu sunt candidați eliminați din examen. Nu s-au înregistrat cazuri de candidați cu temperatura peste 37.3 grade Celsius”, a transmis prof. psih. Antoaneta Bolchiș, purtător de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Maramureș. Primele rezultate vor fi afișate în data de 4 august, la sediul ISJ și pe site-ul http://titularizare.edu.ro.
Contestațiile vor putea fi depuse la sediul ISJ, sau transmise prin mijloace electronice, în zilele de 4 august, după afișarea rezultatelor, până la ora 21, respectiv 5 august, până la ora 12.
Rezultatele finale se vor afișa la se­diul ISJ, la sediile celor trei centre de examen și pe site-ul menționat anterior, în data de 11 august.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.