Memorialul Victimelor Comunismului din Sighetu Marmaţiei a revenit la programul normal

0
54

Muzeul Memorialul Victimelor Comunismului și al Rezistenței Anticomuniste din Sighetu Marmației este deschis de luni până duminică între orele 9.30-18.30 (ultima intrare 18), cu pauza de dezinfectare între 13-14.
Accesul publicului este permis numai în condițiile purtării de mască (medicală/non-medicală), care să acopere gura și nasul. Masca trebuie purtată pe toată durata vizitei în muzeu.
La intrarea în muzeu se va efectua un triaj observațional și nu se va permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, febră, strănut, rinoree).
Tuturor vizitatorilor li se va lua temperatura cu un termometru noncontact. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în muzeu. În sălile mici este permis accesul unei singure persoane. În sălile mari este permis accesul a cel mult 3 persoane. Sunt recomandate vizitele individuale.
Pentru grupuri, se restricționează intrarea la grupuri de maxim 20 de persoane, cu respectarea în timpul vizitei a distanței de minim 2 m între două persoane. În această perioadă sunt suspendate tururile ghidate. Angajații muzeului vă stau la dispoziție pentru întrebări pe tot parcursul vizitei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.