Acţiunea BLOCADA: Amenzi de peste 1,2 milioane lei şi 173 permise reţinute

0
43

În luna iulie, în judeţul Maramureş, a fost organizată Acţiunea în sistem integrat BLOCADA, pentru prevenirea şi combaterea unor situaţii de risc şi menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică.
În urma celor 80 de acţiuni preventiv-reactive, organizate pe diferite domenii, s-au constatat 156 de infracţiuni (35 în flagrant), dintre care 79 de natură judiciară şi 51 la regimul circulaţiei rutiere.
Poliţiştii au intervenit şi au aplicat peste 1.580 de sancţiuni contravenţionale ca urmare a încălcării normelor privind circulaţia pe drumurile publice, 403 sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică, 80 de sancţiuni pentru fapte privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite şi peste 200 de sancţiuni la alte acte normative.
Valoarea totală a sancţiunilor aplicate depăşeşte 1,2 milioane lei. Totodată, au fost confiscate bunuri în valoare de peste 92.000 lei (în special produse alimentare comercializate ilegal).
În urma acţiunilor derulate de poliţiştii rutieri, au fost reţinute 173 de permise de conducere, din care 32 pentru consum de alcool şi 58 pentru încălcarea regimului legal de viteză, şi au fost retrase 82 certificate de înmatriculare.
În cadrul acţiunilor pentru combaterea ilegalităţilor în domeniul silvic, au fost instituite filtre rutiere pentru verificarea legalităţii transporturilor de material lemnos şi au fost efectuate controale la societăţile comerciale de profil, fiind confiscaţi, faptic sau valoric, 356 metri cubi de material lemnos.
Acţiunile pentru combaterea contrabandei cu ţigări s-au soldat cu confiscarea a aproximativ 60.000 de ţigarete (3.000 de pachete).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.