Se caută obiecte împreună cu poveştile lor

0
30

Se caută obiecte și poveștile lor pentru Museum of Broken Relationships, ce vor fi expuse atât în București la Rezidența BRD Scena9 (str. I.L. Caragiale, nr.32) , cât și în colecția permanentă de la Zagreb. Fiecare donator povestește, prin obiectul donat, despre propria dramă sentimentală. Acest lucru se întâmplă pentru că muzeul îi oferă șansa de a depăși un colaps emoțional prin creativitate, contribuind la îmbogățirea colecției sale universale.
Rețeaua Națională a Muzeelor din România și Rezidența BRD Scena9 vor organiza la București, în perioada 3 septembrie – 17 octombrie 2020, o expoziție marca Museum of Broken Relationships (Croația). Donațiile se fac până în 9 august 2020.
Pentru donații, trebuie să completați formularul de donație pe care îl găsiți aici -> https://brokenships.com/?open=contribute. Toate obiectele donate vor deveni parte din colecția Museum of Broken Relationships și ar putea fi expuse în cadrul expoziției permanente din Zagreb sau oriunde în altă parte a lumii va fi izinerată colecția. Toate obiectele donate devin non-returnabile (după expoziție, donația dvs. se va alătura colecției Museum of Broken Relationships din Zagreb, Croația). Dacă aveți întrebări sau nelămuriri puteţi scrie la adresa: contact_rnmr@gmail.com.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.