Sorin Pop, noul antrenor al SCM Zalău

0
75

Sorin Pop, secundul lui Marius Botea la Știința Explorări, a părăsit echipa băimăreană după 16 ani și a devenit noul antrenor al noii înființate SCM Zalău. Discuțiile dintre cele două părți datează de câteva luni, iar totul a devenit oficial acum câteva zile, după cum a confirmat un alt băimărean în presa sălăjeană, Adrian Feher, team managerul grupării de volei.
„Suntem fericiți că am ajuns la un acord cu Sorin Pop, un antrenor pe care l-am dorit la echipa noastră. Eu ca manager al echipei nu vă ascund că a fost singura mea opțiune și mă bucur că a acceptat să fie alături de noi în acest proiect”, a declarat Adrian Feher pentru sportulsălăjean.ro.
Sorin Pop nu este străin de voleiul din județul vecin, el activând în cariera de jucător pentru Elcond Zalău, echipă cu care a și cucerit titlul. Băimăreanul a stabilit începerea pregătirilor pentru 15 august și îl va avea ca secund pe Marius Lazăr, în trecut și el component al grupării sălăjene.
SCM Zalău a fost acceptată de Federația Română de Volei în campionatul primei divizii, campionat ce va debuta în cursul lunii octombrie și care va avea la start 11 echipe.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.